Croatia, aceasta tara mediteraneana, armata cu peste 1000 de insulite, ape cristaline si o importanta mostenire arhitecturala, este una dintre cele mai atractive destinatii de sailing din lume. Acest mic paradis ofera navigatorilor o mare varietate de activitati, de la relaxare in satele traditionale, la energia care domina zi de zi porturile moderne.

Citeste mai mult...

Candva cunoscuta drept singura modalitate de a traversa marile si de a explora destinatii inca nedescoperite, astazi, navigatia inseamna mult mai mult; este un stil de viata. Pentru vacanta ta de sailing ai posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de ambarcatiuni, de la veliere de mici dimensiuni la motor boats sau chiar impresionantele super yachturi, in functie de bugetul de care dispui.

Croatia on Budget:

Desi nu au aceeasi putere sau viteza ca barcile cu motor, velierele sunt mult mai economice din punct de vedere al consumului de combustibil si prin urmare au preturi mai accesibile. Este metoda ideala de a te bucura de peisaje deosebite, de a explora plaje exotice din intreaga lume.

Monohull Harmony 47 Premier

Harmony 47 Premier este o ambarcatiune de tip monohull, cu o lungime de 14.39m, ce poate acomoda pana la 10 persoane in cele 4 cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Harmony 47 Premier

Tarif: de la 2.025 eur/ saptamana 10 - 17 iulie
Monohull Harmony 42 Premier

Harmony 42 Premier, cu o lungime de 12.86m, poate constitui locatia perfecta pentru o vacanta in insulele Croatiei. Acest yacht dispune de 3 cabine duble, putand acomoda pana la 8 persoane. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Harmony 42 Premier

Tarif: de la 1.515 eur/ saptamana 10 - 17 iulie
Monohull Cyclades 39.3

Cyclades 39.3 este o ambarcatiune de tip monohull, cu o lungime de 11.97m, ce poate acomoda pana la 8 persoane in cele 3 cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Cyclades 39.3

Tarif: de la 1.955 eur/ saptamana 10 - 17 iulie

Croatia Confort:

Catamaranul este potrivit pentru cei care doresc mai mult confort sau pentru cei care se afla la prima vacanta de sailing, datorita stabilitatii pe apa, fata de o monococa care este potrivita pentru o vacanta activa. Catamaranul are dimensiuni mai mari si prin urmare ofera spatiu mai mult si un confort sporit. Viteza este in majoritatea cazurilor similara cu cea a unei monococi, iar pescajul mic ofera posibilitatea de a ancora in golfuri cu ape putin adanci sau foarte aproape de plaja.

Catamaran Lagoon 380

Foarte apreciate in randul navigatorilor, modelele Lagoon ofera conditiile esentiale pentru o vacanta perfecta; varianta 380 are o lungime de aproximativ 12m si poate acomoda pana la 6 oaspeti in cele trei cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 380

Tarif: de la 2.560 eur/ saptamana 10 - 17 iulie
Catamaran Lagoon 410

Lagoon 410, cu o lungime de 12.37m si 4 cabine duble, acomodeaza pana la 11 oaspeti, oferind un plus de confort. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 410

Tarif: de la 3.920 eur/ saptamana 10 - 17 iulie
Catamaran Lagoon 410

Lagoon 420, cu o lungime de 12.61m si 4 cabine duble, acomodeaza pana la 8 oaspeti, oferind un plus de confort. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 420

Tarif: de la 4.320 eur/saptamana 10 - 17 iulie


Croatia Luxury:

Super Yachturile, aceste luxoase case pe apa pot fi cu sau fara vele, ambele fiind construite si echipate la cele mai inalte standarde, decorate cu stil, menite sa ofere confortul maxim oaspetilor. Cand vorbim de super yachturi ne gandim la ambarcatiuni de mari dimensiuni care necesita prezenta unui echipaj experimentat. Acest tip de ambarcatiuni sunt dotate cu 3 - 4 punti si cateva cabine generoase, gata sa acomodeze pana la 12 oaspeti sau chiar mai mult. De multe ori se intampla ca echipajul ce deserveste un astfel de yacht sa fie format din mai multi membri decat oaspetii prezenti. Acest tip de ambarcatiuni are ca dotari standard mobilier luxos, tehnologie moderna, accesorii pentru sporturile nautice, jacuzzi, piscine si multe altele. Nivelul de lux difera de la yacht la yacht si se reflecta in pretul acestuia. Super yachtul este propriul tau resort de lux, pe care iti poti petrece vacanta in orice destinatie doresti, avand in vedere ca acestea sunt disponibile in majoritatea porturilor mari.
M/Y Galeon 530 FLY

Galeon 530 FLY este alegerea potrivita pentru o vacanta cu prietenii sau familia. Cu o capacitate de 8 persoane, acomodate in cele 3+1 cabine si impreuna cu un echipaj complet, Galeon va poarta rapid de la o insula la alta.Mai multe detalii cititi aici:
M/Y Galeon 530 FLY

Tarif: de la 16.460 eur/ saptamana 10 - 17 iulie
M/Y Amnesia

Amnesia are un design impresionant iar cele 4 cabine duble acomodeaza un numar de 8-10 persoane, oferind un grad de confort ridicat.Mai multe detalii cititi aici:
M/Y Amnesia

Tarif: de la 45.000 eur/ saptamana
M/Y Absolute

Stabilitatea, liniile simple dar elegante si design-ul modern evidentiaza Absolute-ul de celelalte yachturi. Puntea spatioasa dotata cu facilitati de cel mai inalt confort, salonul si cele 4 cabine de lux iti stau la dispozitie astfel incat tu si prietenii sau familia sa va bucurati de o croaziera de vis.Mai multe detalii cititi aici:
M/Y Absolute

Tarif: de la 70.000 eur/ saptamana

*pentru variantele Croatia on Budget si Croatia Confort se poate adauga skipper de la 140eur/zi;
*pentru varianta Croatia Luxury, echipajul este inclus;
*tarifele nu includ consumul de combustibil si cheltuielile cu aprovizionarea.


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World