Ai vrea ca vara sa continue si sa te bucuri in continuare de mare, soare si plaja? Iti doresti ceva deosebit si nimic nu ti se pare potrivit pentru tine si prietenii tai?
Yachtcharters iti propune o vacanta inedita la bordul unui yacht, navigand printre insule precum Tahiti, Bora Bora, Maldive sau Seychelles.

Polynesia

Ai fost vreodata in Polynesia? Daca nu, acum este momentul! Avem pregatit pentru tine un catamaran cu totul deosebit ce te va purta printre insulele polinesiene precum Tahiti, Bora Bora, Moorea, Huahine si Tetiaroa.

Eleuthera 60 Premier

Eleuthera 60 te va purta prin bariera de recifi si prin lagune marginite de plaje cu nisip alb si o viata marina bogata. Yachtul are o lungime de 18.28m, dispune de 4 cabine duble, putand acomoda pana la 8 persoane. Mai multe detalii cititi aici:
Eleuthera 60 Premier

Tarif: de la 3374euro/ 2 persoane/ saptamana 24 - 31 Octombrie

Maldive

Cele peste 1000 de insule de coral ce formeaza Arhipelagul Maldive, reprezinta una din destinatiile favorite ale navigatorilor pasionati. Aici aveti parte de tot ce v-ati imaginat vreodata ca reprezinta un paradis tropical: recifuri, lagune, vegetatie luxurianta, plaje acoperite de nisip alb, ape limpezi unde poti practica sporturi precum snorkeling, scuba diving si multe altele.

Marquises 56

Navigand la bordul catamaranului Marquises 56 prin insulele Maldive, veti beneficia de o experienta minunata! Daca in bagajul tau ai strecurat problemele si stresul cotidian, acestea vor disparea inca din prima zi de vacanta! Marquises 56 este un catamaran cu o lungime de 17m, ce dispune de 4 cabine duble putand acomoda pana la 8 persoane. Mai multe detalii cititi aici:
Marquises 56

Tarif: de la 3024 euro/ 2 persoane/ saptamana 2 - 9 Noiembrie


Seychelles

Seychelles, denumite si "Bijuteriile Oceanului Indian" reprezinta un adevarat paradis si unul dintre cele mai frumoase arhipeleaguri din lume.Insulele au fost descoperite de Vasco Da Gama la inceputul secolului al 16-lea, insa acestea au ramas nelocuite inca 150 de ani, pana la sosirea francezilor. Numele arhipeleagului a fost dat de portughezi care l-au numit "sapte surori".
Nautitech 82

Stabilitatea, liniile simple dar elegante si design-ul modern evidentiaza Nautitech-ul de celelalte yachturi. Puntea spatioasa si cele 8 cabine duble iti stau la dispozitie astfel incat tu si prietenii sau familia sa va bucurati de o croaziera de vis. Mai multe detalii cititi aici:
Nautitech 82

Tarif: de la 1920 euro/ 2 persoane/ saptamana

Contacteaza acum consultantul tau YachtCharters pentru mai multe detalii!

Nota:
• tarifele includ cheltuieli cu combustibilul, aprovizionarea si skipper.
• tarifele nu includ bauturile si excursiile optionale.


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World