Petrece sarbatorile de iarna pe yacht!
Perioada 25 decembrie 2010 - 01 ianuarie 2011

Seychelles

Paradisul izolat al insulelor Seychelles ofera plaje mirifice, ape turcoaz si o clima calda. In cele 115 insule veti gasi paradisul tropical luxuriant care apare in nenumaratele brosuri turistice insa, oricat de atragatoare ar fi aceste imagini, nu se compara cu experienta resimtita atunci cand colinzi plajele minunate si apele limpezi. Exista mai multe nuante de verde si albastru in Seychelles decat va puteti imagina. Ritmurile, culorile si aromele formeaza inconfundabila imagine tropicala a insulelor Seychelles.

Catana 43 Oceanis Class

Pentru ca experienta prin insulele Seychelles sa fie de neuitat, Yachtcharters iti propune un yacht de tip catamaran, cu o lungime de 13.10m, ce poate acomoda pana la 10 persoane in cele 4 cabine duble si doua single. Mai multe detalii aici:
Catana 43 Oceanis Class

Tarif:de la 3626 euro/yacht/saptamana sau 363 euro/persoana/saptamana (pentru un grup de 10 persoane)

Madagascar
Madagascarul este pentru multi doar un vis frumos pe care nu il pot atinge decat rasfoind pozele din reviste. Pentru altii, insula din Oceanul Indian reprezinta un refugiu, un mic paradis, iar pentru cei care isi permit sa calatoreasca oricand si oriunde, Madagascarul este un reper al salbaticiei, frumusetii si diversitatii. Din punct de vedere turistic Madagascarul poate fi comparat doar cu fascinantele insule Galapagos. Aceasta bucata de pamant din Oceanul Indian este o destinatie exclusivista, extrem de tentanta si incredibil de provocatoare.


Oceanis 411 Clipper

Pentru ca are grija de confortul tau, Yachtcharters iti propune o ambarcatiune de tip monohull cu o lungime de 12.71m, ce te va purta prin apele cristaline ale Oceanului Indian. Oceanis 411 Clipper are o capacitate de acomodare de 6 persoane in cele 3 cabine duble de care dispune. Mai multe detalii aici:
Oceanis 411 Clipper

Tarif: de la 1647 euro/yacht/saptamana sau 275 euro/persoana/saptamana (pentru un grup de 6 persoane)


British Virgin Islands

.
Cunoscute ca "paradisul navigatorilor", pasionatii de yahting au fost primii care si-au dat seama de potentialul adevarat al acestor insulelor. Acestea au fost binecuvantate cu vanturi tropicale permanente si o clima temperata cu o medie de 27°C. Tortola este cea mai mare insula si considerata ca fiind centru pentru celelalte insule care o inconjoara - Virgin Gorda, Cooper Island, Peter Island, Norman si Jost Van Dyke si Anegada. Teritoriul Insulelor Virgine este contrastant - golfulete linistite protejate de palmieri, iar pe fundal munti vulcanici dramatici. Apele din jurul insulelor sunt de un albastru intens, insa Anegada, singura insula de coral din grup, se bucura de ape albastre-verzui.


Dufour 405 Grand Large Premier

Tarif: de la 4445 euro/yacht/saptamana sau 556 euro/persoana/saptamana (pentru un grup de 8 persoane)


Polynesia

Ai fost vreodata in Polynesia? Daca nu, acum este momentul!
Dintre toate insulele Polineziei franceze, cele mai cunoscute sunt Tahiti (Arhipelagul Societatii, Insulele Windward) si Bora Bora (Insulele Leeward). Tahiti si insulele sale sunt impartite in cinci arhipelaguri distincte, fiecare cu o personalitate unica, oferind peisaje magnifice si atractii diverse. Printre insulele poliziene precumTahiti si Bora Bora, enumeram de asemenea si Moorea, Huahine si Tetiaroa.


Harmony 52

Harmony 52, cu o lungime de 15.88m, este exact ce ai nevoie pentru o vacanta de neuitat. Acest yacht dispune de 5 cabine putand acomoda pana la 10 persoane. Mai multe detalii cititi aici:
Harmony 52

Tarif: de la 2212 euro/yacht/saptamana sau 221 euro/persoana/saptamana (pentru un grup de 10 persoane)

Contacteaza acum consultantul tau YachtCharters pentru mai multe detalii!

Nota:
• tarifele nu includ consumul de combustibil si cheltuielile cu aprovizionarea


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World