Vrei sa pleci in vacanta? Daca nu ti-ai facut inca vreun plan sau vreo rezervare, iti propunem sa iei in calcul Sicilia si un yacht potrivit pentru tine si familia sau pritenii tai. Sicila este mai mult decat destinatia perfecta pentru vacanta ta de vara.

Sicily on Budget:

O metoda ideala de a explora plaje exotice din intreaga lume si de a te bucura de peisaje extraordinare, o reprezinta o vacanta pe un velier economic si confortabil.

Monohull Harmony 52

Harmony 52, cu o lungime de 15.88m, este exact ce ai nevoie pentru o vacanta de neuitat. Acest yacht dispune de 5 cabine putand acomoda pana la 10 persoane. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Harmony 52

Tarif: de la 2.867 euro/ saptamana 04 - 11 Septembrie
Monohull Harmony 47 Premier

Harmony 47 Premier este o ambarcatiune de tip monohull, cu o lungime de 14.39m, ce poate acomoda pana la 8 persoane in cele 4 cabine duble de care dispune. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Harmony 47 Premier

Tarif: de la 2.186 euro/ saptamana 28 August - 04 Septembrie
Monohull Dufour 405

Dufour 405, este un monohull cu o lungime de 12.17m, constructie noua, ce te asteapta pentru a te acompania in vacanta ta cu vele. Este ambarcatiunea perfecta pentru un grup restrans de prieteni, acomodand pana la 6 - 8 persoane in cele 3 cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Monohull Dufour 405

Tarif: de la 2.250 euro/ saptamana 04 - 11 Septembrie

Sicily Confort:

Pentru cei ce pun pret mai mult pe confort, catamaranul este optiunea perfecta deoarece ofera un plus de spatiu si intimitate, in acelasi timp permitand navigarea in ape mici chiar pana aproape de plaja.

Catamaran Lagoon 380

FLagoon 380 este catamaranul ideal atat din punct de vedere financiar cat si al conditiilor pe care le ofera. Avand o lungime de 11.55m, catamaranul poate acomoda pana la 8 persoane in cele 4 cabine duble de care dispune. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 380

Tarif: de la 2.250 euro/ saptamana 04 - 11 Septembrie
Catamaran Lagoon 440

Foarte apreciate in randul navigatorilor, modelele Lagoon ofera conditiile esentiale pentru o vacanta perfecta; varianta 440 are o lungime de aproximativ 13.61m si poate acomoda pana la 12 oaspeti in cele 4 cabine duble. Mai multe detalii cititi aici:
Catamaran Lagoon 440

Tarif: de la 6.300 euro/ saptamana 28 August - 04 Septembrie


Sicily Luxury:

Motor yacht-ul modern, de dimensiuni mari este potrivit pentru familii, pentru navigatori incepatori, dar si pentru grupuri mai mari deoarece ofera spatiu, stabilitate si confort.
Esperance III

Esperance III este o ambarcatiune de lux cu motor, ce constituie incontestabil alegerea perfecta pentru o vacanta speciala, departe de stresul cotidian. Cu o lungime de 18.29m, yachtul poate acomoda in conditii luxuriante 6 persoane in cele 3 cabine duble de care dispune. Mai multe detalii cititi aici:
Esperance III

Tarif: de la 19.600 euro/ saptamana
Sefira

Stabilitatea, liniile simple dar elegante si design-ul modern evidentiaza Sefira de celelalte yachturi. Puntea spatioasa dotata cu facilitati de cel mai inalt confort, salonul si cele 4 cabine de lux iti stau la dispozitie astfel incat tu si prietenii sau familia sa va bucurati de o croaziera de vis. Mai multe detalii cititi aici:
Sefira

Tarif: de la 46.000 euro/ saptamana

*pentru variantele Sicily on Budget si Sicily Confort se poate adauga skipper de la 140eur/zi;
*pentru varianta Sicily Luxury, echipajul este inclus;
*tarifele nu includ consumul de combustibil si cheltuielile cu aprovizionarea.


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World