Viziteaza-ne la Salonul Nautic International Bucuresti!


Asa cum v-am obisnuit deja, in fiecare an suntem prezenti la Salonul Nautic International Bucuresti, ce se va desfasura in perioada 23-27 februarie 2011 la Romaero Baneasa. In cadrul acestei expozitii veti regasi tot ce tine de domeniul nautic, de la accesorii, peridocuri, caiace si canoe, ambarcatiuni gonflabile, rib-uri, veliere, barci cu motor sau yachturi, chiar si unicate, oferte de charter, scuba diving si vestimentatie. Yachtcharters va asteapta cu oferte pentru vacante pe diverse ambarcatiuni in cele mai variate destinatii, oferindu-va astfel posibilitatea de a beneficia de o vacanta cu adevarat speciala.

Mai jos va prezentam cateva din ofertele de yachturi si destinatii prezentate in cadrul Salonului, sperand ca va vom deschide apetitul pentru o astfel de vacanta unica.


Croatia & Muntenegru

Croatia, armata cu peste 1000 de insulite, ape cristaline si o importanta mostenire arhitecturala, este una dintre cele mai atractive destinatii de sailing din lume. Acest mic paradis ofera navigatorilor o mare varietate de activitati, de la relaxare in satele traditionale, la energia care domina zi de zi porturile moderne.

Muntenegru - perla Mediteranei, ofera plaje, lacuri, munti, istorie, traditii, vreme frumoasa, aer curat si bineinteles superba coasta Adriatica ... singurul lucru care nu trebuie uitat acasa este camera de fotografiat!

Jeaneau 53
Jeaneau 53 este un yacht de tip monohull, constructie 2011, cu o lungime de 16m, ce dispune de 5 cabine duble, putand acomoda pana la 10 persoane.

Tarif :de la 3290 eur/saptamana sau 329 euro/persoana/saptamana (pret calculat la un grup de 10 persoane)
Lagoon 440

Foarte apreciate in randul navigatorilor, modelele Lagoon ofera conditiile esentiale pentru o vacanta perfecta; varianta 440 are o lungime de aproximativ 13.61m si poate acomoda pana la 12 oaspeti in cele patru cabine duble si patru single.

Tarif: de la 4500 euro/saptamana sau 375 euro/persoana/saptamana (pret calculat la un grup de 12 persoane)

Franta & Italia

Coasta de Azur, considerata destinatia ideala de vacanta, este asa cum probabil stiti, mecca gurmanzilor si fashionist-ilor. Muntii Alpi se prabusesc practic in mare, creand astfel o multime de golfulete sau faleze de o frumusete extraordinara. Aici se gasesc destinatiile cele mai reprezentative ale luxului si stilului, precum: Monaco, Cannes, Nice si St. Tropez.

Italia - cu ale sale orase pline de viata, insule idilice si peisaje dramatice ofera o combinatie rar intalnita de istorie, arta si natura. Napoli este ideal pentru iubitorii de arta si muzee, Capri atrage prin stralucire si stil, in timp ce Toscana va va cuceri cu sarmul sau rustic si frumusetea salbatica.

Lagoon 450 Premier

Lagoon 450 Premier este un catamaran deosebit, nou construit in anul 2011, cu o lungime de 13.96m, ce dispune de 4 cabine duble cu dotari de ultima tehnologie ce pot acomoda pana la 8 oaspeti.

Tarif: de la 3170 euro/saptamana sau 396 euro/persoana/saptamana (pret calculat la un grup de 8 persoane)
Mayotte Boat

Daca doresti ceva mai deosebit, sportiv, dinamic si cu linii captivante bine conturate, atunci Mayotte Boat este yachtul potrivit. Acesta este construit in anul 2009, are o lungime de 15.83m, si poate acomoda pana la 6 persoane in cele 3 cabine de care dispune.

Tarif: de la 17000 euro/saptamana sau 2833 euro/persoana/saptamana (pret calculat la un grup de 6 persoane)

Contacteaza acum consultantul tau YachtCharters pentru mai multe detalii!


Urmariti-ne pe si pentru cele mai noi recomandari si propuneri.

Round Trip World Round Trip World